INSCRIE-TE IN CLUB !!!

INSCRIE-TE  IN  CLUB !!!

***************************************

***************************************

5 iulie 2013

Examen Centura Neagra (Galbena) - Andrei Alexandru si Tomulescu Robert

Duminica, 30 Iunie 2013, s-a desfasurat Examenul National de Grade Mari - Centura Neagra (Galbena in stilul VVD), 1 Dang, respectiv 2 Dang. Intreaga procedura de examinare a fost condusa si supervizata de Maestrul Florin Macovei (Dir. Tehnic Romania - 5 Dang), impreuna cu Maestrul Angel Mititelu (4 Dang). Clubul Sportiv YANG - Ploiesti a participat la acest examen cu 2 elevi, practicanti de aproape 7 ani in club, sportivi cu performante remarcabile la nivel national dar si international, membrii titulari ai Lotului National de Vovinam Viet Vo Dao.
 Desi sunt doar in preajma varstei majoratului, Andrei Alexandru si Tomulescu Robert au demonstrat in timpul examenului ca sunt caractere puternice, spirite de luptatori, evoluand cu seriozitate si acum la fel ca in toti acesti ani. 
Suntem cu totii mandri sa avem astfel de elevi, ii felicitam atat pe ei cat si pe toti ceilalti proaspeti absolventi ai examenului de centura si le uram in continuare multe succese in activitatea sportiva de performanta, mai ales ca Alex si Robert vor fi prezenti in perioada 5 - 7 Iulie la Paris, pentru a reprezenta Romania (... si Clubul Yang) in cadrul Campionatelor Mondiale de Vovinam Viet Vo Dao!