INSCRIE-TE IN CLUB !!!

INSCRIE-TE  IN  CLUB !!!

***************************************

***************************************

17 iulie 2013

Rezultatele Campionatului Mondial VVD - Paris 2013!

In perioada 5 – 7 Iulie 2013 a avut loc la Paris (Franta), Campionatul Mondial de Vovinam Viet Vo Dao (arta martiala traditionala vietnameza full-contact), competitie la care au participat 24 de tari cu cei mai buni sportivi din lume, practicanti de performanta ai acestui stil veritabil de arte martiale.
Tara noastra s-a aliniat la startul Campionatului Mondial 2013 cu cei mai buni sportivi, cu varste intre 16 – 38 de ani, participand pentru prima oara cu un lot intinerit la Mondiale, 5 dintre sportivii acestui lot fiind tinerele noastre talente si sperante pentru performantele internationale!
Romania s-a deplasat cu o delegatie de 15 persoane, dintre care 10 sportivi Ciobotaru Lacramioara, Stratila Alexandra, Serdare Florin, Ciobotaru Geluta, Ichim Viorel, Teleman Adrian, Oprea Daniel, Costoaea Traian, Alexandru Andrei si Tomulescu Robert; doi arbitri internationali: Nechita Gabriel-Ionut, Rusov Razvan; doi antrenori: Mircea Boldea si Angel Mititelu si Presedintele Federatiei Romane de Vovinam Viet Vo Dao/Dir. Tehnic National: Florin Macovei.
Astfel, la finalul Campionatului Mondial, sportivii Lotului National al Romaniei au reusit sa adune nu mai putin de 12 medalii (4 aur, 4 argint, 4 bronz), dovedind o eficienta si un talent remarcabil si uimind multe delegatii mult mai numeroase prin rezultatele obtinute. Datorita acestui efort sustinut, colectiv, la care au participat antrenori si sportivi dedicati acestei arte martiale autentice, Romania a reusit sa se claseze pe locul 4 in lume la acest Campionat Mondial, dupa Vietnam (I), Franta (II) si Algeria (III)!
Felicitam toti sportivii romani pentru rezultatele exceptionale obtinute si incurajam campionii nostri internationali din clubul Yang – Ploiesti, membrii ai Lotului National - Andrei Alexandru si Tomulescu Robert, dar nu numai, in viitorul marilor performante sportive!

Rezultatele CM – Paris 2013

LOCUL I (titlul de Campioni Mondiali)

 CIOBOTARU LACRAMIOARA (Song Dao Phap – dublu cutit)

 STRATILA ALEXANDRA (Long Ho Quyen – forma: tigru si dragon)

SERDARE FLORIN (Tu Tuong Con Phap - baston)

Echipa ICHIM VIOREL – TELEMAN ADRIAN (Song Luyen Kiem – sabie masculin)


LOCUL II (titlul de Vicecampioni Mondiali)

 Echipa CIOBOTARU LACRAMIOARA – STRATILA ALEXANDRA (Song Luyen Kiem – sabie feminin)

CIOBOTARU GELUTA (Nhat Nguyen Dai Dao Phap – halebarda masculin)

SERDARE FLORIN – Thap The Bat Thuc Quyen (forma: strategii de atac 21-30)

TOMULESCU ROBERT – (Lupta full – contact / categ. – 57kg)


 LOCUL III (medaliati cu Bronz)

 Echipa ANDREI ALEXANDRU – COSTOAEA TRAIAN –  TOMULESCU ROBERT - (Long Ho Quyen sincron masculin)

CIOBOTARU LACRAMIOARA – (Thai Cuc Don Dao Phap – palos)

COSTOAEA TRAIAN – (Lupta full – contact / categ. – 64kg)

Echipa ICHIM VIOREL – TELEMAN ADRIAN (Song Luyen Dao – cutit masculin)