INSCRIE-TE IN CLUB !!!

INSCRIE-TE  IN  CLUB !!!

***************************************

***************************************

21 iunie 2013

Campionatul National de Seniori 2013!



Sambata, 11 Mai 2013 s-a desfasurat la Iasi Campionatul National de Vovinam Viet Vo Dao - Seniori (lupta si tehnica), prima competitie de acest gen destinata doar Seniorilor. A fost o competitie grea, cu meciuri palpitante de full-contact dar si cu sportivi care au demonstrat arta in cadrul probelor tehnice de Kung Fu vietnamez (Vovinam Viet Vo Dao).
Clubul Sportiv YANG Ploiesti s-a prezentat la aceasta competitie cu doar 2 sportivi de 17 ani (Andrei Alexandru si Tomulescu Robert), ambii multiplii campioni nationali si membri titulari ai Lotului National. Astfel, desi inca nu au ajuns la varsta majoratului, cei doi sportivi antrenati de Thay Razvan Niculescu inca de pe vremea cand erau copii, au participat la acest campionat la probe tehnice, reusind sa obtina 2 medalii  de aur si 1 argint astfel:

 TOMULESCU  ROBERT (aur - LONG HO QUYEN)
 ANDREI ALEXANDRU (argint - LONG HO QUYEN)
ECHIPA: TOMULESCU - ANDREI (aur - SONG LUYEN MOT).

Clasamentul pe cluburi:

-  Locul 1 - C.S.IHTUS Iasi (instructor Ichim Viorel)
-  Locul 2 - C.S.THIEU LAM Iasi (instructori: Lacramioara si Gelutu Ciobotaru)
-  Locul 3 - C.S. SOIMUL Bacau (instructor Socea Sinodor)

De asemenea, uram mult succes celor doi sportivi ai clubului Yang care vor reprezenta Romania in cadrul Campionatului Mondial de la Paris la inceputul lunii Iulie, dar si tuturor celorlalti sportivi ai Lotului nostru National de Vovinam Viet Vo Dao! Multa bafta si spiritul cel mai puternic sa triumfe la Mondiale!