INSCRIE-TE IN CLUB !!!

INSCRIE-TE  IN  CLUB !!!

***************************************

***************************************

21 iunie 2013

Vizita istorica!

In perioada 9-14 Aprilie 2013, Complexul Olimpic "Sidney 2000" din Izvorani, judetul Ilfov, a gazduit primul stagiu de pregatire mixta a loturilor nationale de lupta ale Romaniei si Algeriei, o colaborare sportiva de amploare prin care Vovinam Viet Vo Dao a apropiat nu doar doua tari ci chiar doua continente, african si european, intr-un spirit fair play, sportiv.
Cu aceasta ocazie, data de 11 Aprilie 2013 ramane pentru noi toti o zi extraordinara, aceea fiind ziua in care am avut onoarea sa avem ca oaspeti Lotul National de VVD Lupta al Algeriei insotit de Lotul National de VVD al Romaniei impreuna cu oficialii algerieni (Master Djouat Mohammed) dar si cei romani. 
Cu totii au avut placerea sa asiste la un antrenament comun al Cluburilor de Vovinam Viet Vo Dao ploiestene, YANG si HO VANG DAO, antrenamentul demonstrativ fiind condus de cei doi antrenori: Razvan Niculescu (2 Dang) si Cristian Georgescu (2 Dang).
Pentru noi toti a fost o experienta remarcabila iar deliciul spectatorilor au fost bineinteles copiii, tehnica si spritul lor uimind - sportivi cu performante extraordinare de la varste fragede, extrem de talentati si ambitiosi, multi dintre ei campioni nationali en-titre!