INSCRIE-TE IN CLUB !!!

INSCRIE-TE  IN  CLUB !!!

***************************************

***************************************

20 martie 2009

Bun venit!



Bine aţi venit în blogul Clubului Sportiv YANG - Ploieşti!

Clubul nostru a fost fondat în anul 2005 de Răzvan Niculescu (preşedinte/antrenor al clubului), obţinând autorizaţia de funcţionare (Certificatul de Identitate Sportivă) de la Agenţia Naţională pentru Sport în nov. 2005. Clubul este afiliat la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact din anul 2006, participând cu succes la toate Campionatele Naţionale de Vovinam Viet Vo Dao organizate din 2007 până în prezent. Sub directa coordonare a THAY Răzvan, elevii clubului au obţinut frumoase rezultate atât la probele de luptă cât şi la cele tehnice, atât la juniori cât şi la seniori, consolidând astfel de la an la an palmaresul clubului nostru prin efortul depus.

In prezent, C.S. YANG organizează cursuri de 3(4) ori pe săptămână, practicanţii noştri având între 5 şi 43 de ani, atât fete cât şi băieţi şi fiind cu toţii entuziasmaţi de progresele făcute în timp. Pana acum, Clubul Sportiv Yang nu a lipsit niciodata de la o competitie oficiala sau stagiu national, respectiv international, iar lotul de performanta al clubului are in componenta sportivi deosebiti, extrem de muncitori, ambiţioşi şi talentaţi, multiplii medaliati ai Campionatelor Naţionale de Vovinam Viet Vo Dao.
C.S. YANG - Ploiesti este afiliat si are sportivi legitimati la doua federatii nationale:
- Federatia Romana de Arte Martiale de Contact (per. 2006 - 2011)
- Federatia de Sport Chanbara si Kobudo (din 2010 - prezent)
- Federatia Romana de Vovinam Viet Vo Dao (din 2011 - prezent)

Nimic nu este imposibil dacă punem cu toţii suflet şi ne antrenăm puternic în spiritul artelor marţiale, în acelaşi timp cultivând prietenia, disciplina şi educaţia!

Vă invităm oricând să veniţi ca spectatori şi să reveniţi ca practicanţi!

*** Pentru informaţii şi înscrieri puteţi contacta > THAY Răzvan Niculescu: tel. 0720 297 225.