INSCRIE-TE IN CLUB !!!

INSCRIE-TE  IN  CLUB !!!

***************************************

***************************************

1 septembrie 2013

Stagiu Tehnic - 40 de sportivi, o inima de Maestru, un antrenor entuziast!

40 de practicanti de arte martiale vietnameze cu varste intre 5 - 46 ani se aduna nerabdatori intr-o sala de sport, un Maestru (VO SU Florin Macovei - 5 Dang) cu o inima mare vine sa predea si se alatura familei Yang pentru 3 zile de antrenamente, un antrenor (THAY Razvan Niculescu - 2 Dang) incearca sa organizeze un mediu deosebit desfasurarii antrenamentelor... 
Cam aceasta este "reteta" Stagiului Tehnic desfasurat la Ploiesti in perioada 30 Aug.-1 Sept.2013, la sala Sc. Gen. N.Simache, un stagiu sarbatoare - memorabil, la care am avut onoarea de a fi antrenati si coordonati de Presedintele FRVV/Dir. Tehn. National, Dl. Florin Macovei, un adevarat Maestru ce ne-a incantat si incurajat timp de 4 antrenamente/3zile cu o tehnica de Vovinam Viet Vo Dao desavarsita, profesionalism si mult entuziasm!
In ochii tuturor sportivilor s-a intrezarit in aceste zile dorinta de a invata, de a corecta, de a acumula cat mai multa tehnica de la o sursa sigura, un luptator si artist martial de exceptie, Dl. Florin Macovei. 
Salutam cu drag prezenta la stagiu a "fratilor" nostri de Vovinam de la Clubul Saigon - Bucuresti, Dl.Antrenor Bogdan Trentea (2 Dang) si Dragos Balan (1 Dang)!
Astfel, dupa acest Stagiu Tehnic de la Ploiesti la care s-au lucrat pe grupe de varsta diverse quyen-uri de toate nivelele cu si fara arme nu putem spune decat ca asteptam cu nerabdare un alt stagiu alaturi de Vo Su Florin pentru ca suntem cu totii o familie, suntem mereu bucurosi sa ne revedem marii profesori, sa ne perfectionam sub indrumarea lor, sa ramanem sanatosi si puternici pana la adanci batraneti, sa ne calim mereu spiritul si sa legam prietenii pe viata, pentru ca de fapt asta reprezinta familia artelor martiale, asa suntem noi, Clubul Sportiv Yang - Ploiesti!
Multumim inca o data Maestrului Florin Macovei pentru prezenta la acest prim Stagiu Tehnic la Ploiesti si il asteptam cu drag intr-o data viitoare cat mai apropiata!